• SHTYPJE

  Shtypim materiale me kualitet të lartë, në rezolucion jashtëzakonisht të lartë duke filluar nga 720x720(dpi) deri në 1440x1440(dpi) me çka arrihet efekt vizual maksimal i projektit tuaj.  Ne kemi pajisje të jashtëzakonshme dhe makina printimi me kualitet të lartë nga marka të famshme botërore si HP, Seiko, Mutoh, Konica Minolta për formate të mëdha. Ofrojmë shtypje dixhitale për Bilbord, Poster, Mushama, Mushama kamionash, Mesh, Baner, City-light, Mega light, Foreks, Fletë PVC, Fletë  me vrima. Metodat e tjera për shtypje për të gjithë projektet, reklamat dhe fotografitë tuaja janë të disponueshme në të gjitha formatet!
 • GARANCI DHE MONTIM

  Montimi i materialeve të përpunuara është i përfshirë në çmimin e arritur gjatë kontratës. Ekipi ynë është i trajnuar maksimalisht me kualitet të lartë të provuar. Montimin e kryejmë në çdo qytet në çdo vend të disponueshëm dhe të padisponueshëm. Me çdo projekt të përpunuar tek ne ju takon garanci për të njëjtin.
 • BRENDIM TË AUTOMJETEVE

  G-Grafika përdor material me kualitet të lartë nga prodhues të njohur botërorë, që mundëson t’i brendojmë të gjitha llojet e automjeteve si motorrçikleta, varka, automobila të lehtë, furgona, kamionë dhe cisterna. Brendimi është me kualitet të lartë dhe qëndrueshmëri.
 • REKLAMA NDRIÇUESE

  Përpunojmë çfarëdo lloj të reklamave ndriçuese, në këtë kategori i përfshijmë dhe reklamat ndriçuese me shkronja të ngritura dhe totemë me ndriçim LED dhe neonë në dimensione të pakufizuara
 • BRENDIM I OBJEKTEVE

  Ofrojmë brendim me kualitet të lartë të objekteve siç janë vitrinat, muret e brendshme dhe të jashtme, fasada, silose, objekte ndërtimi, gardhe, çati, supermarkete, butikë, objekte hotelierike, hapësira dhe objekte afariste, si edhe objekte sportive.
 • BRENDIM I NGJARJEVE

  G-Grafika ka përvojë të madhe dhe kualitet të treguar në shtypjen e materialeve për çfarëdo lloj të manifestimeve dhe ngjarjeve në të gjitha dimensionet, siç janë koncerte, panaire, promocione, konferenca për gazetarë dhe ndeshje sportive.

Created by NEXT'S

Copyright © 2015 www.grafikaprint.mk. All rights reserved.