•  

  ПЕЧАТЕЊЕ

  Печатиме на високо квалитетни материјали, исклучително во висока резолуција почнувајки од 720x720(dpi) па се до 1440x1440(dpi) со што се постигнува максимален визуелен ефект на вашиот проект. Поседуваме изворендна опрема и високо квалитетни печатарски машини од светски познати брендови како MIMAKI, HP, Seiko, Mutoh, Konica Minolta за големи формати. Нудиме дигитално печатење за Билборд, Постер, Церадa, Камионски церади, Mesh, Банер, City-light, Mega light, Форекс, ПВЦ Фолија, Перфорирана фолија. Другите методи на печатење за сите ваши проекти, реклами и фотографии се достапни во сите формати!
 •  

  ГАРАНЦИЈА И МОНТАЖА

  Монтажата на изработените материјали е вклучена во цената постигната при договорот. Нашиот тим е максимално обучен со високо докажан квалитет. Монтажата ја вршиме во секој град на секое достапно и недостапно место. Со секој изработен проект кај нас следува гаранција на истиот.
 •  

  БРЕНДИРАЊЕ ВОЗИЛА

  Г-Графика користи висококвалитетни материјали од познати светски производители, што овозможува да ги брендираме сите видови возила како мотороцикли, чамци, лесни автомобили, комбиња, камиони и цистерни, брендирањето е со висок квалитет и трајност.
 •  

  СВЕТЛЕЧКИ РЕКЛАМИ

  Изработуваме секаков вид на светлечки реклами, во оваа категорија ги вклучуваме и светлечките реклами со подигнати букви како и тотеми со лед и неон осветлување во неограничени димензии.
 •  

  БРЕНДИРАЊЕ ОБЈЕКТИ

  Нудиме високо квалитетно брендирање на објекти како што се излози, внатрешни и надворешни зидови, фасади, силоси, градежни објекти, огради, кровови, супермаркети, бутици, угостителси објекти, деловни простории и објекти, како и спортски објекти.
 •  

  БРЕНДИРАЊЕ НАСТАНИ

  Графика има големо искуство и докажан квалитет во печатење на материјали за секаков вид на манифестации и настани во сите димензии, како што се концерти, саеми, промоции, пресс-конференции и спортски натпревари.
 

Created by Readme.mk & Next Step®

Copyright © 2015 www.grafikaprint.mk. All rights reserved.